Naš Instax zid

Ja sam užasan sto se tiče izrada fotografija i prikazivanju slika. Fotkam hiljade slika, a izradim sam samo delić. Još uvek nisam uramilo nijednu sliku sa svog venčanja, a jedina uramljena fotografija sina je u kuhinji. Znam, strašno je. To je na mojoj listi obaveza kunem se. U međuvremenu, konačno imam nekoliko fotografija na zidu. Puno njih tačnije. Kupio sam sinu Fujifilm Instax Mini za Očeve pre par godina, i dodao sam na Božić INSTAX 210 njegovoj kolekciji. Volimo ove male kamere. Na fotografijama je zadivljujuće laskavi starinski kvalitet polaroida. I iako film nije jeftin, to znači da u stvari imamo izrađene slike. Izrađene fotografije su sigurno bile polovina bitke, ali tada smo dobili popriličnu kolekciju koja sedi u kutiju.

Odlučio sam što je previše previše je. Davno sam zakačio nekoliko slika (i poprilično mi se svidelo), ​​došlo je vreme da napravim sopstveni foto-zid. Na pola puta kroz proces, cool deca na bloggiti-blok su ovo uradili, i znao sam da sam doneo pravu odluku (moj nije toliko cool, ali sigurno je zabavno gledati ga). Jednog dana ceo hodnik će biti prekriven. Mislim da bi ovo izgledalo strava i sa izrađenim fotografijama sa instagrama.

Evo nekoliko saveta ako želite da napravite sopstveni zid za fotografije:

  • Nakon što sam isprobao nekoliko različitih proizvoda, ustanovio sam da ovo deluje najbolje. Slike se nisu pomerile, a opet ne oštećujem naše fotografije ni zid. Samo mala tačka u sredini malih slika i sitne tačkice na uglovima većih.
  • Organizujte svoje fotografije prema orijentaciji tako da je lako stvoriti obrazac koji ispunjava čitav prostor.
    Započnite u sredini i krenite prema van.
  • Ne pretpostavljaj. (Ovo mi je bilo teško.) Nije trebalo da bude savršeno ili preterano organizovano.

Naša malena hodnik je nekada bila način da se dođe do kupatila i spavaćih soba. Sada je on odredište sam za sebe.

U redu, sada ću da izradim i uramim neke lepe fotografije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *